Tjenester

Design og engineering

Scan Tech har fasilitetene, kompetansen og erfaringen som er nødvendig for å levere gode tverrfaglige tjenester. Vi utvikler både enkeltstående produkter og større systemer, gjerne skreddersydd til våre kunders ønsker og behov. Ingen prosjekter er for store – eller for små – for oss.

Vedlikehold og modifikasjoner

Vedlikehold og modifikasjonsarbeid var selve kjernesegmentet da vi startet opp i 1995. I dag har vi et bredt utvalg av produkter og tjenester innenfor dette segmentet i olje- og gassindustrien.

Kran og løft

Scan Tech har 25 års erfaring med utvikling av innovative løsninger innen kran- og løfteteknologi. Derfor kan teamene våre tilby design, engineering og implementering av løsninger tilpasset alle forhold, også de mest ekstreme i det værharde offshoremiljøet.

Fornybar energi

Scan Tech Fornybar tilbyr et bredt spekter av kvalitetsløsninger for vindkraft offshore. Vi er erfarne leverandører av tjenester og produkter innen alt fra produktutvikling og produksjon til drift og vedlikehold. Dette inkluderer utstyr og personell til inspeksjon, vedlikehold og oppgradering av vindmøllebladene, hvor typiske oppdrag kan være inspisering og reparasjon av bladene før montering og inspisering og reparasjon av blader som er skadet av lyn.

Digital løsning

Visual Asset Management er en intuitiv, driftsklar løsning som gir våre kunder muligheten til å raskt laste opp sine 360-bildefiler til bruk i fotogrammatiske løsninger. Opplastede bilder fornyer eller erstatter eksisterende R2S modell fortløpende og kan tas i bruk av alle i prosjektet - en prosess som er verdifull i forbindelse med dokumentasjon knyttet til forbedring, fornying og tilpassing av modeller, løsninger og planer.

Subsea

Vi har ekstensiv erfaring som støtteapparat for både operatører og subsea-selskaper. Våre ingeniører hjelper med designet av utstyret, utvikler produktpakker og assisterer i planleggingen av en subsea-operasjon.

Akvakultur

Scan Techs datterselskap Scan Aqua leverer avanserte løsninger og tjenester til havbruksnæringen over hele verden. Gjennom avansert engineering, design og patentert nanobobleteknologi bidrar Scan Aqua til økt produktivitet og økt økonomisk gevinst.

Les gjerne mer på
www.scan-aqua.no

Brønntesting

Vi har blitt en ledende leverandør av utstyr og kvalifisert personell som støtter brønntestingsjobber. Vårt team har erfaring innen burning & flaring, separasjon, rigging og støtte til våre kunders brønntestingsprogram.

Decomissioning

Ved å bruke vår lange erfaring og betydelige kompetanse kan vi aktivt bidra til å dekke det stadig voksende behovet for decomissioning. Vi har et markedsledende utvalg av skjæreutstyr. Sammen med vår brede tekniske kompetanse kan vi tilby skreddersydde verktøypakker, å gi et teknisk og kommersielt attraktivt bidrag til kundenes operative behov.

La oss hjelpe deg å finne det du trenger!

Snakk med en av våre rådgivere i dag

Informasjonskapsler samtykke

Ved å klikke på “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.