Om oss

Om Scan Tech

Scan Tech er AS er blant Norges ledende leverandører av spesialprodukter og -tjenester til energi- og marin sektor. Vi utvikler og leverer løsninger av høy teknisk kvalitet innen installasjon, vedlikehold og modifisering, subsea, brønntesting og intervensjon, håndtering av materialer, steam-baserte løsninger, kompressorer, design og engineering, mud cooling, fornybar industri og akvakultur.  

Scan Techs visjon og misjon

Visjon

Scan Tech skal inspirere, fornye og levere stadig mer effektive, tryggere og mer bærekraftige løsninger innen energi og marin sektor.

Misjon

Scan Tech skal være ledende i arbeidet med å utvikle framtidens trygge, pålitelige og bærekraftige løsninger på komplekse utfordringer i krevende omgivelser.

Selskapets lange historie er preget av innovasjon og hardt arbeid. I dag leverer vi unike løsninger på noen av verdens mest krevende operasjonelle og tekniske utfordringer. 

Sammen med våre kunder takler vi komplekse problemer, leverer energi trygt og pålitelig, utvikler livreddende utstyr og sikrer kritisk infrastruktur på land og til sjøs, samt støtter en bærekraftig framtid. 

Selskapet består av en mangfoldig gruppe av virksomheter og mennesker – samlet rundt våre verdier: Gründerånd, Integritet, Energi, Recilience.

Scan Tech skal være en attraktiv arbeidsplass, med tydelige etiske retningslinjer for både ansatte, kunder og leverandører.  

Vi skal ta vårt samfunnsansvar på høyeste alvor, bidra til økt bærekraft, og gjøre det vi kan for å generere en god avkastning for våre investorer. 

Policy statement

Policy statement (Norwegian)
Policy statement (English)

Om Scan Tech

Scan Tech AS er blant Norges ledende leverandører av spesialprodukter og -tjenester til energi- og marin sektor. Vi utvikler og leverer løsninger av høy teknisk kvalitet innen installasjon, vedlikehold og modifisering, subsea, brønntesting og intervensjon, håndtering av materialer, steam-baserte løsninger, kompressorer, design og engineering, mud cooling, fornybar industri og akvakultur.  

Scan Techs visjon og misjon

Informasjonskapsler samtykke

Ved å klikke på “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.