Revolutionary mud cooler

The ultra compact mud cooling system, based on unique patented pleat cooler technology.

Together with automated solid control system(Cleantech) this technology provides a step change for mud cooling and zero discharge drilling.

Den beste teknologien for oksygenoverføring

Vår nanobobleteknologi gir oksygenoverføringsrater på 86 prosent. Dette reduserer oksygen- og energiforbruket betydelig. Det vil også bidra til lavere fôrfaktor og redusere driftskostnadene direkte.

Bedre vannkvalitet og fiskevelferd

Nanobobler har ingen oppdrift og fordeler seg i hele vannsøylen. Nanoboblene holder seg i vannet i flere uker, og metter vannet med oksygen etter hvert som biomassen forbruker oksygenet. Nanobobler tiltrekker seg mikroskopiske forurensninger i vannmassene. Dette gjør det mulig for biofilteret å fange opp også disse små forurensningene som ellers ville passert.

Forbedret produktivitet

Optimalt nivå av innløst oksygen fører til bedre utnyttelse av fôret, noe som gir en lavere fôrfaktor. I tillegg forbedres fiskevelferden og produktiviteten optimaliseres.

Scan Tech mud cooler

Fully redundant system
2 x 100m3/h (2 x 440gpm)
6-8mw of cooling
1.9m2  footprint
Can be positioned with pallet trolleys
Informasjonskapsler samtykke

Ved å klikke på “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.