Våre tjenester

Vi utvikler, designer og produserer maskiner og utstyr innen brønntesting, vedlikehold og modifikasjonsarbeid, subsea, løft og marine. Pumpesystemer, høytrykksmaskiner, løfteutstyr og steam-baserte løsninger er bare noe av det vi kan tilby våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har god kompetanse og bredt produktspekter. I tillegg har vi erfarne, dyktige og servicefokuserte medarbeidere som sørger for at utstyr leveres i henhold til avtale.

Brønntesting

Vi har blitt en ledende leverandør av utstyr og kvalifisert personell som støtter brønntestingsjobber. Vårt team har erfaring innen burning & flaring, separasjon, rigging og støtte til våre kunders brønntestingsprogram.

Innovasjon

Scan Tech Design & Engineering er en samling spesialister med lang erfaring fra 4 ulike bedrifter: Scan Tech AS, Gjerde AS, FKTM og Air Supply. Sammen kan teamet tilby komplette tjenester innen ATEX-engineering.

Vedlikehold og modifikasjoner

Vedlikehold og modifikasjonsarbeid var selve kjernesegmentet da vi startet opp i 1995. I dag har vi et bredt utvalg av produkter og tjenester innenfor dette segmentet i olje- og gassindustrien.

Kran og løft

Flere av våre kunder har sin arbeidsplass i værharde Nordsjøen. Som et resultat av dette har vi utviklet spesialiserte produkter med fokus på design, holdbarhet, funksjonalitet og sikkerhet og blitt en solid leverandør av løftetekniske produkter.

Subsea

Vi har ekstensiv erfaring som støtteapparat for både operatører og subsea-selskaper. Våre ingeniører hjelper med designet av utstyret, utvikler produktpakker og assisterer i planleggingen av en subsea-operasjon.

Akvakultur

Vi har utviklet en ny, innovativ teknologi rundt boblegardin-designet for å beskytte livet i havet fra lydforurensing tilknyttet seismisk testing og konstruksjonsaktiviteter. En perforert slange legges på havbunnen hvor det slippes ut luft som danner et teppe med luftbobler som stiger mot overflaten. Scantech sitt nye system er uavhengig testet til å kunne levere redusert lydforurensing opp til 35 db i motsetning til opptil 18 db som er standard.

Visualisering

Visual Asset Management er en intuitiv, driftsklar løsning som gir våre kunder muligheten til å raskt laste opp sine 360-bildefiler til bruk i fotogrammatiske løsninger. Opplastede bilder fornyer eller erstatter eksisterende R2S modell fortløpende og kan tas i bruk av alle i prosjektet - en prosess som er verdifull i forbindelse med dokumentasjon knyttet til forbedring, fornying og tilpassing av modeller, løsninger og planer.

Fornybar energi

Scan Tech er posisjonert for å hjelpe utviklere av offshore fornybar energi-prosjekter med produkter og tjenester, inkludert strukturell overvåking, fortøyning og
fendering-systemer, dykking og undervannsoperasjoner, offshore- og marin operasjonell ekspertise.

Decomissioning

Ved å bruke vår lange erfaring og betydelige kompetanse kan vi aktivt bidra til å dekke det stadig voksende behovet for decomissioning. Vi har et markedsledende utvalg av skjæreutstyr. Sammen med vår brede tekniske kompetanse kan vi tilby skreddersydde verktøypakker, å gi et teknisk og kommersielt attraktivt bidrag til kundenes operative behov.

La oss hjelpe deg å finne det du trenger!

Snakk med en av våre rådgivere i dag

Ta kontakt